• Életjelet adott magáról a Firewatch filmes feldolgozása
  • A Snoot Entertainment fogja tető alá hozni az adaptációt

A Firewatch-filmről szóló első hírek még négy éve, 2016-ban láttak napvilágot, azóta viszont jókora csend honol a projekt háza táján, ami annak köszönhető, hogy az eredeti partner, a Good Universe nem sokkal később a Lionsgate tulajdonába került, a jogok pedig visszaszálltak a játék fejlesztőcsapatához, a Campo Santóhoz. Úgy tűnik azonban, hogy nem kell lemondanunk arról, hogy egyszer elkészül az adaptáció.

firewatch-tovabbra-is-tervben-van-a-filmes-feldolgozas.jpg

Olyannyira nem, hogy közben meglett az új partner is a Snoot Entertainment képében, melyhez olyan filmek kötődnek, mint a Little Monsters, a Hivatali eltávozás vagy a Blindspotting. A producerek között ott lesznek a Campo Santo alapítói, Sean Vanaman és Jake Rodkinand is, így a kreatív kontroll is adott lesz a feldolgozásnál, amely 1989-ben, a wyomingi vadvilágban játszódik majd, akárcsak az eredeti.

Vanaman elismerően nyilatkozott a Snoot Entertainment alapítóiról, Keith Calderről és Jess Wu Calderről, akiknek szerinte kiváló ízlésük van videojátékok terén, így szerintük sikerült megtalálniuk az ideális partnereket. A további részletekre még várnunk kell a film kapcsán.