Folytatódik a Fahrenheit?Talán az a mai nap legjobb híre -- legalábbis számomra --, hogy a francia Actugaming magazin értesülései szerint a jelenleg a PS3-exkluzív Heavy Rainen dolgozó Quantic Dream David Cage vezetésével a nagyszerű Fahrenheit (Amerikában: Indigo Prophecy) folytatását fejleszti. A 2005-ös kalandjáték sokunkat elvarázsolt lebilincselő történetével, komor hangulatával, és újszerű irányításával, és annak ellenére, hogy csak 800 ezer példányban kelt el, mégis elkészülhet a folytatás, amiben, ha minden igaz, Carlát és Lucast, valamint kettejük közös gyermekét irányíthatnánk.

A történetről csupán annyit ismeretes, hogy az elején a gyermekünket kéne pátyolgatni, de szépen lassan egyre több titkot tudnánk meg a kis csemetéről -- hiszen Lucas is elmondta az előző rész végén, hogy fia vagy lánya lehet a következő indigo-gyermek. A játékmenet tekintetében mátrixszerű kiképzési jelenetek várhatók, de egyéb nem derült ki.

Az Actugaming 2009 végére datálja a megjelenést, Xbox360-ra és PS3-ra, azaz kimaradnának a PC-s játékosok -- de kezeljük ezt, és a hír többi részét is fenntartásokkal, hiszen a fejlesztők még nem erősítették meg ezt a pletykát.

A képek természetesen az első részből származnak.