Az elhalasztott LG UltraGear R6S Warmup kupa döntője végül egy remek párosítással ért véget. A felső ágról veretlenül döntőbe jutó WiLD MultiGaming ellenfele az első körben még vereséget szenvedő, majd az alsó ágról parádés teljesítménnyel visszajutó Illés Akadémia Spirit volt.

A felek Club House-on kezdték meg a küzdelmet, és bizony fináléhoz méltó módon estek egymásnak a virtuális térben. Az első félidőben a WiLD játékosai pont annyira lőttek jól, hogy néhány kör előnyt tudtak szerezni, és ezzel biztosították, hogy nem bukhatják el az első játékrészt, azonban 3:3-mal fordultak a csapatok. Ezután egy nagyon komoly adok-kapok alakult ki, amely úgy végződött, hogy a 6:4-es vezetést követően az IAS előbb kiegyenlített, majd a hosszabbításban újabb hátrány után végül meg is tudták fordítani a mérkőzés eredményét, és 8:7-re behúzták a meccset. 7:6-os állásnál egy 2v5-öt is sikerült lehoznia ChiBynek és Repnek. Érett tehát a meglepetés, viszont a folytatás már nem teljesen így alakult.

warmup204-01.jpg

Kafén már egy sokkal simább ütközet ment végbe, az első félidőben két támadóköre még összejött az IAS-nak, ráadásul rövid ideig még vezettek is 2:1-re, aztán viszont zsinórban 6 kört hozott a WiLD, és ezzel kiegyenlítette a párharc állását. Ezt követően a mindenki által kedvelt Theme Park következett, ahol a WiLD-nak beton védelme volt, hiszen az első félidőben már 4:0-ára is vezettek, mielőtt összejött volna az IAS-nak az első kör. A váltás után a felzárkózást is megkezdték az Illés Akadémia Spirit játékosai, de csak megközelíteni tudták ellenfelüket, és azt is csak 5:3-ig, ekkor ugyanis a WiLD lehozott még két kört, és egy magabiztos 7:3-mal lezárta a finálét.

Ezzel tehát eldőlt, hogy a WiLD, bár az első kört elbukta, a döntőt végül megnyerte, így övék lett az első hely és a győzelemért járó 150 ezer forint.