• Peter Griffin skinnel bővülhet hamarosan a Fortnite
  • Adatbányászok bukkantak erre utaló jelekre

Napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb videójátékaként a Fortnite rengeteg helyről próbál új rajongókat szerezni, amire az egyik legfőbb eszközként a különféle skinek szolgálnak, hiszen így más világokból vagy akár a szórakoztató-ipar más ágazataiból is tudnak "kölcsönözni" szereplőket. Most pedig jó eséllyel fény derült arra, hogy ki lesz a következő, igencsak egyértelműnek tűnő jelek utalnak ugyanis arra, hogy Peter Griffin is bekerül a játékba.

fortnite-a-family-guybol-erkezhet-a-kovetkezo-vendegkarakter.jpg

A Family Guy főhősének eljövetelére utaló jelekre adatbányászok bukkantak rá a közelő Street Fighter skinek kapcsán, képsorokat találtak ugyanis a népszerű animációs sorozatból. Az egyik jelenetből ráadásul a vér is el lett tüntetve, vagyis esélyes, hogy nem egyszerű tesztről van szó, hanem tényleg dolgoznak rajta.

Ehhez kapcsolódik az az információ is, miszerint egy XL méretű férfi skinhez tartozó animációt találtak a legutóbbi patch-ben, ami szintén Peter Griffinre utalhat. Már csak azért is, mert eddig egyetlen férfi XL skin volt csupán a Fortnite-ban (Thanos), vagyis egyáltalán nem mindennapos dologról beszélünk.