Friss Fall of Liberty videókTudom, hogy már számtalan tiszteletkört tettünk a Turning Point: Fall of Liberty rövid (esetleg néhol hosszabb) ismertetésével, és ígérem nektek, hogy ez lesz az utolsó néhány sor, mely erről fog szólni a játék kapcsán - elvégre a hónap végén érkezik. Szóval Winston Churchill még a 30-as évek elején autóbalesetet szenved és meghal, melynek sajnos a jövő nemzedékei isszák meg a levét. Nincs egy igazán erős akaratú államfő így már, mely hadban marasztalná Angliát és hívná a szövetségeseit, Hitler német hadigépezete pedig bedübörög egész Európába. Kelet és nyugat elesik, majd ezután úgy tűnhet, hogy minden a legnagyobb rendben van. 1951-ben azonban az Egyesült Államok a soros, hogy bekapjon néhány méretes pofont a fasisztáktól. Valahol az invázió első napján jön be a képbe egy átlagos amerikai munkás, aki még maga se tudja, hogy milyen fontos szerepe lesz a későbbiekben.

Tehát most már végérvényesen tudjuk, hogy mire is számíthatunk a játék kapcsán: a szabadságharcosok féktelen támadásaira a német megszállókkal szemben, melyben mi is bekapcsolódunk (Manhattan, Washington DC és London megtisztítása erejéig). Előtte azonban hadd nyújtsak még át nektek két friss videót a játékból. Az első végre bepillantást enged a londoni hepajba, míg a hátsó áldozat arról mesél, hogy mik is voltak röviden a stuff főbb forrásai.





]{iegészítés (]{redenc): A játékot a CD Project forgalmazza nálunk, így magyar felirattal fog a boltokba kerülni (a fordító személyéről szerénységem tiltja, hogy beszéljek...)!