• Ma 18 órakor élő adásban mutatják be a Starship Troopers: Terran Command című RTS-t
  • Az 1997-es film alapján készülő játékról néhány új screenshot is érkezett

A napokban már érződött, hogy várható valamiféle mozgolódás az eredetileg 2019 decemberében bejelentett, de azóta leginkább csak késő Starship Troopers: Terran Command kapcsán, hiszen a kiadó Slitherine valamiféle bejelentést ígért február 2-re. Most pedig ki is derült, miről van szó: ma este 18 órai kezdéssel élő bemutatót láthatunk a játékról a kiadó Twitch-csatornáján – addig is nézegethettek néhány vadonatúj képet a lenti galériában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az 1997-es kultsci-fi, a Csillagközi invázió alapján készülő RTS szorosan követi majd a film cselekményét, melyet 21 küldetésen keresztül élhetünk majd át, ismerős helyszínekkel és egyre mélyülő játékmenettel, a hosszú távú szavatosságot pedig a Skirmish módok biztosítják, ahol a sztori kampány során megtanultakat kell kamatoztatnunk komoly kihívást tartogató speciális pályákon.

Az idei év közepén érkező single player stratégia természetesen az alapként szolgáló film hangulati elemeit is magán hordozza majd, így vérengzésben és bogárgyilkolásban egészen biztosan nem lesz hiány. Bővebb ízelítőért pedig ne felejtsétek el nézni az esti közvetítést!