Több, mint fél éve jelent meg korai hozzáférésben a Wild Terra Online, a fejlesztők pedig kiadták a játék legújabb frissítését, a 8.31-et. Ez jelentős változtatásokat ad, ugyanis a karakterek megkapják a szokásos RPG jellemzőket, amelyek az alábbiak: intelligencia, érzékelés, erő, vitalitás, ügyesség. Ezeket természetesen állítani lehet majd, ahogy egy szerepjátéktól elvárhatjuk.

Ezen kívül két új épület is megjelenik a Wild Terra Online-ban, az egyik a bolt, a második az aukciós ház. Előbbit nem lehet szétverni, utóbbiban pedig minden, a szerveren lévő eladó tárgyat meg lehet találni, méghozzá akár azonnali kézbesítéssel, így nem kell elkutyagolni az eladóhoz, hogy átvegyük a megvásárolt elemet

Ez csak néhány példa a teljes listáról, amit itt tudtok ellenőrizni. Érdemes újra belépni a Wild Terra Online világába, mert a karakterisztika megjelenése új színt ad a játéknak, amiben még mindig sokan szaladgálnak, ráadásul a frissítés megjelenése miatt most 15%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a Juvty Worlds alkotását.

954dec52-3c1e-41ac-9674-19b1035040e1.JPG