Szeptemberben igyekeztünk kitenni magunkért, hogy egy valóban ütős PC Gurut nyújthassunk át nektek októberben, és reméljük, hogy úgy fogjátok gondolni, hogy ez sikerült is. Nem csak az idei év egyik legjobban várt játékát sikerült letesztelnünk az elsők között, de sikerült mindenféle nyalánksággal is kiegészíteni a magazint. Lássuk részletesen, hogy mi vár rátok a legfrissebb PC Guruban!

TESZTEK HÁTÁN TESZTEK!

Ahogy azt a dupla címlap (külön az elülső és a hátsó borítón) sejteti, az ehavi legnagyobb durranásunk a Batman: Arkham City, amelynek teszteléséért egészen Londonig utaztunk, hogy aztán nyolc oldalon nyújtsuk át nektek a tapasztalatainkat. És ez még csak egy a magazinban található 17 tesztből. Batman mellett ott van még a Hard Reset, a RAGE, a Red Orchestra 2, a PES 2012, az F1 2011, a W40K: Space Marine, a Trónok Harca: Eredet és még számos apróság, ami igényt tart a figyelmetekre -- a teljes listát ITT találhatjátok.

Full extrás PC Guru októberbenFull extrás PC Guru októberbenFull extrás PC Guru októberben

BEMUTATÓK, AVAGY A JÖVŐ VÁROMÁNYOSAI

A tesztek előtt persze szokás szerint ott a bemutató rovat, melynek keretében felkutattunk néhány készülő címet is. Egyrészt itt az EA következő nagy dobása, a Syndicate, amely előreláthatólag az elkövetkezendő időszak egyik legbrutálisabb FPS-e lesz. Hogy miért? Négy oldalas bemutatónkból minden kiderül. A második húzócím az ördögi Diablo III, amit többen is kipróbáltunk, így most öt szerkesztő/cikkíró véleményét ismerheted meg a Blizzard legújabb pokoli kalandjáról. Persze ha nem vagy híve az erőszaknak, akkor sincs baj, hiszen olyan csemegék várnak rád, mint a Firefall, a Combat Wings, a Carrier Command, a Salem és a The Witness. Nem hallottál még róluk? Még egy okkal több, hogy beszerezd a friss Gurut! 

Full extrás PC Guru októberbenFull extrás PC Guru októberbenFull extrás PC Guru októberben

HARDVERFRONT

Persze nem csak játékból áll a világ, szokás szerint jelentkezik a hardver rovat is, hírekkel, érdekességekkel, hasznos kütyükkel és kiegészítőkkel. Ezúttal találkozhattok az MS Explorer Touch egérrel, az Alienware M14x-szel, a 3500-as AMD Llanoval(alaplap erős integrált VGA-val), az 1 GB-os Sapphire Radeon HD6950-el és a 3D-s LG Optimus telefonnal, sőt, még a Windows 8 első publikus verzióját is kipróbáltuk, és ezúttal sem maradhatott ki Guru ÁlomPC összeállítás sem.

TELJES JÁTÉK ÉS EGYÉB EXTRÁK

Az előző hónapban egy RAGE posztert mellékeltünk a magazin mellé, ezúttal pedig "duplázunk", ugyanis szintén csomagoltunk posztert az újság mellé, csak ezúttal egy dupla oldalút, így választhattok, hogy Jokert vagy a Batman/Macskanő párost szeretnétek-e kitenni a falra. Persze ez még csak a sor eleje, ugyanis a lap mellé jár még egy Arkham City-s matrica és a World of Warcraft kártyajáték egy random lapja is! Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor most megnyerheted az Arkham City PC-s gyűjtői változatát is.



Végül van teljes játékunk is, méghozzá a 2008-as PURE, amire annak idején 90%-ot adtunk a tesztünkben. Ha nem tudnád miről szól a játék, akkor következzen egy kis kedvcsináló video Chris műhelyéből:


EGY KIS MŰSORVÁLTOZÁS

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy adódott némi technikai probléma a DVD-k leszállításával, ami részben megvariálta az aktuális PC Guru megjelenését. Budapesten az eredeti tervek szerint, már október 13-tól (csütörtök) kapható lesz a friss szám, azonban a fővároson kívül csak október 14-től (péntektől) lesz beszerezhető. Köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket!