A vállalat június 22-énbemutatta a Make STRANGER Nights Epic,Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmet, amely a Galaxy S22 Ultra fejlett Nightography, éjszakai felvételek kamerafunkcióit kihasználva tiszteleg a népszerű Netflix sorozat, a Stranger Things előtt. A videó a Samsung és a Netflix együttműködésének része, amely a Samsung közösségi csatornáin debütált, megelőzve a Stranger Things negyedik évadának záró részeit a streaming platformon.

A rövidfilmben a Stranger Things ihlette téma szolgál háttérként a Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételekfunkciójánakbemutatásához.A Stranger Things negyedik évadában éjszaka megnyílik egy kapu egy rendkívüli világba, a Galaxy S22 Ultra pediga sorozat világához hűenteremti újra ezt a jellegzetes hangulatot, és egy történetben mutatja be, hogy a Galaxy technológia képes megörökíteni azt, amit egyébként nem látnánk a sötétben.

Tedd az éjszakákat nagyszerűvé!

A Make STRANGER Nights Epic, Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmben egy fiatal lány a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékét a hátsó zsebébe teszi, miközben átbiciklizik a barátnőjéhez a Stranger Things negyedik évadának sorozatnéző bulijára. Útja során véletlenül bekapcsol a videója, és felvételt készít arról, hogy mi lopakodik utána az Upside Downban.Az összes álló felvételt a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékkel rögzítették.

A rövidfilm a Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételek kamerafunkcióit is kihasználja.Ilyen például a 108 megapixeles kamera és a fejlett mesterséges intelligenciával (MI) támogatott,2,4 um-es pixelekkelrendelkező érzékelő, amely több fényt és adatot képes rögzíteni a világosabb, élesebb videofelvételekért, nappal és éjszaka egyaránt.

Rendkívüli tartalmak galaxisának létrehozása

A Samsung és a Netflix együttműködése hosszú időre nyúlik vissza, amely soránszámos, a streaming platform legnépszerűbb sorozatait bemutató egyedi kampányt készítettek. Januárban az Emily Párizsban második évadának bemutatására indult közös kampány, amelynek keretében a rajongók „megfordíthatták a forgatókönyvet”, és a Samsung Galaxy Z Flip 5G segítségével saját animáltplakátjuk főszereplőjévé válhattak.

A Galaxy S22 sorozat leleplezésérea Samsung és a Netflix megalkotta a Bridgerton sorozat által inspirált rövidfilmjét, amit a februári Unpacked eseményen mutattak be.A háromperces jelenetben feltalálók próbálják meg elnyerni Bridgerton Charlotte királynőjének figyelmét.Lord Tristar sikerrel jár, amikor bemutatja látnokialkotását: a 209 év múlva elkészülő Galaxy S22 Ultrát ábrázoló neoklasszicistafestményeit.

A Samsung és a Netflix folyamatosan keresi azokat a projekteket, amelyekbenlenyűgöző, kiváló minőségű tartalmakat hozhatnak létre a felhasználóknak.