• Landolt egy kis gameplay
  • Egy teljes missziót bemutat
  • November elején jön a játék

Most már mindenki előtt ismeretes, hogy a következő Call of Duty a Modern Warfare 3 lesz, amelyet az Activision nemrég végre le is leplezett. A vérvörös képi világgal megáldott előzetesben Captain Price hangját hallhattuk, a videó leírása alapján pedig az eddigi legnagyobb fenyegetés vár a világra. A játék fejlesztéséről szóló pletykák egészen 2021-ig nyúlnak vissza, bár az újraalkotott Modern Warfare 3 állítólag már tavaly elkészült. A bejelentő videó mellett a napokban megkaptuk a megjelenési dátumot is: november 10-én érkezik a Modern Warfare 3 és lesz minden jóval megpakolt Vault Edition is.

A mai Gamescom során vadonatúj előzetes jött a játékhoz, amiben egy teljes küldetést végignézhetünk. A Task Force 141 hamarosan visszatér, melynek vezetője ismét Captain Price lesz. Ezúttal Makarov, egy orosz ultranacionalista ellen szállnak szembe, aki elszánt módon hatalmas pusztítást akar végezni a világban. A karakter az eredeti Modern Warfare-trilógiában debütált, és a franchise egyik legjobb gonosztevőjének tartják.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!