Tegnap megtudtuk, hogy a következő Gears of War-epizódot a lengyel People Can Fly csapata készíti, most pedig az is kiderült, hogy a játékban két régi szereplő, Damon Baird és Augustus "Cole Train" Cole egészen biztosan vissza fog térni. A Game Informer legfrissebb számának borítóján az említett katonák díszelegnek, akiket bilincsbe verve két baka kísér el a csatatérről.



Ennyiből még nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, ám tekintve, hogy mindkét Delta Squad tag eléggé fiatalos arcvonásokat visel, s a GoW 3-ban pontot tettünk a locust-fenyegetés végére, eléggé valószínűnek tűnik, hogy egy előzménnyel állunk szemben.



Friss: az IGN-hez eljutott információk szerint a játék központjában a Kilo Squad áll majd, melynek tagjait, név szerint Bairdet, Cole-t, Garront és Sofiát árulással, parancsszegéssel, katonai felszerelések lopásával és milliókat veszélyeztető akciókkal vádolják. A történet bő tíz évvel az első Gears of War előtt játszódik (a Kilo Squad csak az E-Day utáni első két évben volt aktív), így lehetőségünk lesz megismerni a korábban látott szereplőket fiatalabb korukban, illetve az sem kizárt, hogy még bebörtönzése előtt az ifjú Marcusszal is összefutunk.