Jó ideje tudtuk már azt, hogy az Nvidia hamarosan ki fogja adni a 900-as család legújabb tagját, a belépő szintre szánt GTX 950-et, és ez most meg is történt. A 159 dolláros, DirectX 12, GameWorks, DSR, G-SYNC és MFAA támogatást is kapott kártyát a gyártó a MOBA játékok szerelmeseinek ajánlja, az ígéretek szerint ugyanis ezzel jobb válaszidő érhető el (ehhez egy videót is készítettek), ami döntő lehet egy kiélezett küzdelemben. Természetesen a GTX 950 nem csak és kizárólag MOBA játékokra jó, más, modern programokban is helytáll -- az Nvidia szerint háromszor jobb, mint a GTX 650 volt.

GeForce GTX 950: alap órajel: 1024 MHz, boost órajel: 1188 MHz, CUDA magok: 768, memória: 2 GB (GDDR5), adatátviteli sebesség: 6,6 Gbps, memóriabusz: 128 bit

Az új kártya bemutatásával párhuzamosan érkezett a hír, miszerint úton van a GeForce Experience következő nagy frissítése. Ez egy új menüt mutat be, ahonnan könnyel elérhetjük a videofelvételeket és az élőközvetítést szabályzó opciókat, sőt, egyenesen innen YouTube-ra is feltehetjük a videóinkat. A legérdekesebb újdonság azonban a GameStream Co-op, amivel egy másik felhasználó gépére közvetíthetjük a játékunkat, hogy átvegye az irányítást a karakterünk felett, vagy ketten együtt játszunk. Mindez a Share nevet kapta, és valamikor a következő hónapban lesz elérhető korai hozzáférésben.