• Új trailert kapott a Generation Zero, ami a játékmenetre fókuszál
  • Láthatjuk, hogy lehet a környezetet a robotok ellen fordítani
  • Valamint a fegyverek fejlesztésére is kitér a videó

Még csak két hónapja mutatkozott be az Avalanche Studios új játéka, a Generation Zero, de a fejlesztők máris összeállítottak nekünk egy tartalmasabb videót arról, hogy pontosan mi várható tőlük valamikor 2019-ben. Ráadásul a száraz magyarázaton túl a játékmenetbe is bepillantást nyerhetünk, így tényleg egész átfogó képet kaphatunk arról, mit tartogat nekünk a svédek új IP-je.

A Generation Zero lényegében az elhagyatott svéd vidéken játszódik, melyet vérszomjas robotok tartanak rettegésben. A környéken elszórt nyomokból és dokumentumokból nekünk magunknak kell majd összeraknunk a képet, ha meg akarjuk tudni, pontosan mi történt a hellyel, ezt pedig tehetjük egyedül, vagy három barátunkkal karöltve.

generation-zero-02.jpg

A játék talán legnagyobb érdekességének eddig a permanensen sérülő robotok tűnnek. Azaz ha egy ellenfélről leszedjük a páncélja egy részét, de nem tudjuk megölni, akkor a roncsolás nem tűnik el, hanem ugyanúgy ott lesz, mikor újra összefutunk az adott géppel, legyen ez percekkel, órákkal vagy napokkal később. A robotok ellen mindenféle taktika működhet: a fejlesztők alapvetően a gerilla taktikákat javasolják, de ha kellően fel vagyunk fegyverkezve, és elég bátornak érezzük magunkat, természetesen szemből is nekirohanhatunk az ellenségnek.

A Generation Zero 2019-ben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.