• Itt a Gloomhaven legújabb frissítése, a Guildmaster Update
  • Ami teljesen átalakítja a kampányt
  • Valamint kicseréli az Adventure Mode-ot a Guildmaster Mode-ra

A brutálisan népszerű Gloomhaven társasjáték egyező néven futó digitális feldolgozása egy ideje már elérhető korai hozzáférésben a Steamen, a játék most pedig megkapta eddigi legnagyobb és legfontosabb frissítését a Guildmaster Mode képében. Maga a frissítés elsősorban a játék kampányára fókuszál, és gyakorlatilag teljesen át is alakítja azt.

Kibővült és megváltozott például a tutorial és a játék eleje, hogy a kezdők alaposabban elmélyedhessenek a Gloomhaven igencsak komplex szabályrendszerében, de átalakult például a világtérkép is, ahol most már új küldetéseket is találhatunk, az Adventure Mode-ot pedig az úgynevezett Guildmaster Mode váltotta. Ez utóbbiban egy céhmestert alakíthatunk, akinek a legfőbb feladata, hogy zsoldosok segítségével megtisztítsa a kereskedelmi utakat a veszélyektől.

Végezetül pedig érdemes lehet megemlíteni, hogy azért nem csak a kampányt piszkálták a fejlesztők. A frissítéssel bekerült a játékba például a kooperatív mód bétája, ahogy egy új környezet (Dark Caverns), új dungeonök és új szörnyek felbukkanására is érdemes lehet számítani a Guildmaster Update telepítése után.

ss401a2817a084aaa1d13245a4dc4cc33e9afb89491920x1080.jpg