• Az legújabb God of War a skandináv mitológiába enged betekintést
  • A jövőben akár az egyiptomi, de még a maja hitvilág is szóba jöhet

Idén új résszel jelentkezik a God of War, melyben ezúttal Kratos és fia közösen vágnak rendet az istenek soraiban. Ezúttal azonban nem Hellásztól az Olümposzig, hanem a skandináv mitológia kilenc világában - Niflheimtől Ászgárdon és Jötünheimen át egészen Helheimig – kiosztják mindenkinek azt ami akkor jár, ha keresztbetesznek a háború felkent istenének. És ezt, Kratos munkásságát ismerve, senki sem fogja megköszönni.

Korábban is esett szó arról, hogy kis híján egyiptom lett a helyszíne a most megjelenő epizódnak és úgy látszik az ötletet nem vetették el teljesen. Cory Balrog, a God of War direktora a Game Informernek adott interjúban nem csak a hamarosan megjelenő játékról, hanem a God of War esetleges jövőjéről is mesélt.

A görög játékok a God of War görög érája voltak. Továbblépve, a következő hitrendszer a skandináv mitológia, a God of War skandináv érája lesz. De ki tudja, akár az egyiptomi vagy maja éra is sorra kerülhet” - nyilatkozta Balrog, majd hozzátette - “Úgy gondolom, hogy nagyobb közönségre van szükségünk. Azt szeretném, hogy minél szélesebb közönséghez eljuthasson a játék; azt akarom, hogy az Unchartedekkel és Assassin's Creedekkel legyen egy szinten”.

Mielőtt ennyire előreszaladnánk, először a játéknak kell megjelennie, mely idén esedékes, egyes pletykák márciusi rajtról szóltak, de hivatalos időpont még nincs. De azért feltesszük a kérdést: ti mely hitvilágban látnátok szívesen Kratost?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!