• A Godhood megjelenése jövőre várható
  • Előtte még egy alfateszt és Kickstarter- gyűjtés is lesz

Imered a Reust? No és a Renowned Explorers mond valamit? Ha igen, akkor már minden bizonnyal értesültél arról, hogy az imént említett két remek játék fejlesztője, az Abbey Games új projekten dolgozik. A júliusban bejelentett Godhood során nem kisebb feladatot rónak majd a vállunkra, mint az istenség terhét. Népünket terelgetve, rajtunk áll csak, hogy hitünket a gyaurok meggyőzésével, lenyűgözésével, vagy földbe döngölésével óhajtjuk elérni.

godhood.png

A Godhood a stúdió többi játékához hasonlatosan színes-szagos, rajzfilmes karakterekkel és mély, gondolkodást igényló, taktikus játékmechanikákkal várja a játékosokat. Ezúttal azonban közvetlen ráhatásunk nem lesz alattvalóinkra, csak az általunk megszabott „jó” és „rossz” szerint követik parancsolatainkat.

A játék jövőre jelenik meg, és már gyakorlatilag célegyenesbe ért a fejlesztés, hiszen már lehet jelentkezni az alfatesztre (ITT). Ettől függetlenül Kickstarterre viszik a játékot, egyrészt az érdeklődés felmérése, másrészt a jövőbeni kiegészítőket és tartalmi frissítések finanszírozása érdekében.