Mától fogva tölthető le PSN-ről a hivatalos Gran Turismo 6 demó, mely mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy a Polyphony Digital még mindig képes extra erőforrások kisajtolására a PS3 ezeréves hardveréből. Ám nem ez az egyetlen újdonság: idén végre magyarországi pilóták is nevezhetnek a GT Academy néven ismert autóversenyzői ligában, melynek győztese akár valódi bajnok is lehet, egy Nissan versenyautó volánja mögött!

Gran Turismo 6 demó

Az 1 GB-os, magyar nyelvű Gran Turismo 6 demó (mely a PSN-en GT Academy 2013 néven található meg) négy pályát tartalmaz: Autumn Ring (rövidített és teljes szakasz), Suzuka East, Silverstone. A kipróbálható változat két autót foglal magába, egy Nissan LEAF-et és egy Nissan 370Z-t. Összesen három mód érhető el: egy tutorial, mely trükköket és tippeket ad, egy, a fenti pályákat összefogó versenyszéria, és egy kvalifikációs mód, mely bejutást biztosíthat a...

GT Academy

... néven ismert, ezúttal Magyarországon is elérhető megmérettetésre! Bár a Gran Turismo 6 demó augusztus végéig lesz elérhető, azoknak, akik nevezni szeretnének a GT Academyre, július 29. 00:59-ig teljesíteniük kell a kvalifikációs futamokat. Akik bronz medálnál jobb eredményt érnek el, kioldják a sorozat 15. évfordulóját ünneplő jubileumi versenyt, mely július 28. után adódik hozzá a demóhoz. A legjobb időt futó játékosok meghívást kapnak az országos döntőre, ahonnan csak a legprofibbak jutnak tovább a Silverstone-ban tartott végső megmérettetésre. A világ 31 leggyorsabb GT6 pilótája először PS3-as kioszkokon, majd valódi Nissan versenyautók volánja mögött méri össze erejét egymással. S hogy mi lesz a végső győztes jutalma? Egy hely a Nissan versenycsapatában, ahonnan könnyen valdói bajnokká válhat! További infók a hivatalos PS3 oldalon, illetve a GT6 magyar weblapján olvashatók.

Gran Turismo 6 -- Megjelenés: 2014 Q4 -- Gépigény: nincs