• Állítólag több nagyvárost is kapunk a Grand Theft Auto 6-ban
  • Csak következő generációs konzolokon jelenik majd meg a játék

Még kissé korai bármiféle pletykának hitelt adni a Grand Theft Auto 6-ot illetően, hiszen a Rockstar legutóbbi alkotása, a Red Dead Redemption megjelenése óta csak hónapok teltek el és mint tudjuk, a fejlesztő ráérős tempóban készíti elő játékait. Mindenesetre érdekes az anonim, magát belsős információkkal rendelkező személynek kiadó illető összefoglalója a GTA 6-tal kapcsolatban.

“A GTA 6-ban több nagyváros is lesz, melyek közt szabadon utazhat a játékos. A játékban egy afféle drogbárót alakítunk majd, de előtte kispályásként indulsz Liberty Cityben, piti lopásokkal, majd fokozatosan bedolgozzuk magunkat egy hírhedt Vice City bandába.

A Rockstar már rendelkezik elképzelésekkel arról, hogy mikor szeretnék kiadni a játékot, de a vállalat elemezni szeretné a PS5 és Xbox 2 képességeit, mert a tervezett játék memória-korlátok miatt nem jelenhet meg a jelen generációra.

Két nagyvárosunk lesz, melyek közt nagy, főutakkal szabdalt földterület húzódik, olyasmi, mint Blaine County vidéke az egész közepén. A küldetések között visszaemlékezésekben és küldetésekben másik érában is játszhatunk majd. A különböző idősíkokban a boltok más-más cuccokat árulnak majd, és a Red Dead Redemption 2 idegenekkel való beszélgetéseit is átemelik.

Nagy tervek vannak az Online részel kapcsolatban is, nagy tartalmakkal, komplett városokkal terveznek. A Microsofttal és a Sonyval együttdolgozva a felhőszolgáltatást is szeretnék kiaknázni”

Eddig az állítólagos belsős infó, melynek, mint mondtuk, nem tulajdonítunk sok hitelt, a javát könnyedén megtippelni is lehet, a maradékot pedig korábbi pletykákból is ollózhatta a hős szivárogtató. Akárhogyan is, idővel megtudjuk, mennyire volt igaza az anonim szivárogtatónak, addig is: milyen a ti álom GTA 6-otok?

gta-6-pletyka-1905.jpg