• A Gravel egy offroad versenyjáték
  • A Milestone fejleszti
  • 2017. nyarán jelenik meg, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra

A Gravel a Milestone vadonatúj IP-je, tehát a fejlesztők megmaradtak a jól ismert műfajnál. "A Gravel a legvadabb offroad kihívást fogja nyújtani. A terepversenyt ünnepli, a játékost pedig a legegzotikusabb helyekre viszi el, és a legizgalmasabb autókba ülteti be. Az Unreal Engine 4-nek köszönhetően a Milestone szabadjára engedheti a kreativitását, hogy az arcade élményt és a valaha készített legjobb offroad játékot egybegyúrja. A szórakozás, verseny, sebesség, adrenalin fogalmát szem előtt tartva a portfóliónk legjobb programját akarjuk megalkotni, ami a fotorealisztikus látványon, dinamikus napszakváltáson és időjáráson, valamint olyan fizikán alapul, amit mindenki élvezhet." -- olvasható a sajtóközleményben.

A Gravel a Milestone első olyan játéka, amit az Unreal Engine 4 hajt meg, és az ígéretek szerint jó néhány offline és online játékmódot fog tartalmazni, többek között a következőket. A Wild Rush a versenyzőknek harcolniuk kell egymással, amolyan Death Race módra, a Cross Country-ban nyílt térképeket kell felfedezni, míg az ember elér az utolsó ellenőrzőpontig, a Speed Crossban valódi versenypályákon kell megmérkőzni, míg a Stadium Circuit arénákat és extrém ugratásokat kínál.

A Gravel egyik legérdekesebb pontja egy TV műsor lesz, amit a Milestone saját csatornáján, a Gravel Channelen fog közvetíteni. A résztvevőknek egyre nehezedő kihívásokon kell túljutniuk, hogy aztán egyiküket OFFROAD MASTER-nek koronázzák, majd a következő évben az aktuális legjobb versenyzőnek vele kell megmérkőznie. Ebből is látszik, hogy a Milestone hosszú időre tervez a Gravellel. A premier után meglátjuk, hogy ez sikerül-e neki.