Már úton van a GRID 2 első igazán nagy frissítése, a Community Patch, ami a közösség kívánalmainak engedelmeskedve javít a multiplayer élményen, növeli a maximálisan elérhető szintet valamint visszahozza az első rész alulértékelt roncsderbi játékmódját, mindezt pedig ingyen kapjuk meg.

A GRID 2 Community Patch már a bejelentésekor is csábító volt, s ha csak a fent leírtakkal egészül ki a játék, már elégedettek lehetünk, ám mint kiderült, nem ismertettek velünk mindent a Codemasters emberei, a legjobb új lehetőséget ugyanis eddig visszatartották előlünk, mégpedig azt, hogy mod-támogatás is lesz. Ez egyelőre a rajongói alkotások csak egy alapvető, fapados kezelése, így ne várjunk túlságosan robosztus lehetőségeket, de a csapat már gondolkodik a Steam Workshop integrálásán.

A modok telepítése után egy külön mentés készül, hogy ne vesszen el semmi, illetve a multiplayer, a ranglétrák és a fejlődés is ki van kapcsolva egy-egy modifikáció használata során, ezzel az esetleges csalóktól óvva meg a többieket.

A Codemasters még nem árulta el, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Community Patch, de hamarosan már híreket fogunk kapni a dátumról is -- jövő héten lendülnek bele a fejlesztésbe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!