• Több mint 100 versennyel érkezik a GRID egyjátékos kampánya
  • Ahol a célunk bekerülni a világ elitnek fenntartott GRID World Series versenyzői közé
  • Mindehhez pedig a saját csapatunkat is létrehozhatjuk

Kisebb csúszás után idén októberben érkezik a legújabb GRID, amivel kapcsolatban a Codemasters csapata egyre több és több információt szivárogtat ki. Nemrég például közzétették a játék hivatalos gépigényét, most pedig egy igen hosszas és részletes blogbejegyzésben taglalták azt, hogy pontosan mire számíthatunk majd az egyjátékos kampánytól.

A karriermódban lényegében egy célunk lesz: bekerülni a világ legjobbjainak fenntartott GRID World Series versenyzői közé. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, először létre kell hoznunk a saját csapatunkat és felbérelni magunk mellé egy társat, utána pedig 104 versenyen bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. A versenyeket hat kategóriára bontották a készítők, melyek egyenként 13-13 eseményt tartalmaznak (kivéve az Invitational kategóriát, ahol 26 esemény található). Minden eseménynél más és más feladatokat kell majd teljesítenünk, hogy tovább tudjunk haladni (azaz nem kell mindig mindenhol nyernünk), ha pedig egy kategórián belül minden kihívást teljesítettünk, akkor lehetőségünk lesz egy Showdown esemény képében a kategória legjobb csapatát is kihívni.

grid-2019-03.jpg

Ahhoz pedig, hogy megnyíljon a GRID World Series mezőnye, hat Showdownból négyet kell megnyernünk, így a fejlesztők szerint lehetőségünk lesz azon kategóriák hanyagolására, amik nem jöttek be annyira. Ha pedig mindez nem lenne elég, jó hír lehet, hogy a GRID kampányát a megjelenés után is támogatni fogja a Codemasters, egészen addig, amíg a tartalom nagyjából meg nem duplázódik.

grid-2019-04.jpg