GTA IV DLC februárbanA hónap elején merült fel a lehetőség, hogy késni fog a GTA IV első letölthető tartalma. Még a fejlesztő cég alapítója sem tudott biztosat mondani a megjelenéssel kapcsolatban, de biztosított minket arról, hogy a munkálatok jól haladnak. Nos, igaznak bizonyult a szóbeszéd, miszerint idén már nem fog megjelenni a DLC, de olyan sokat nem kell várnunk, ugyanis február 17-én fog megjelenni, a The Lost and Damned című epizód.

Első körben intsünk búcsút Nikónak, (aki azért fel fog tűnni itt-ott a játékban), és köszöntsük Johnny Klebitzet, aki az alapjátékban sokat emlegetett The Lost motoros banda tagja. Részleteket még nem tudunk sem az új történetről, sem az újdonsült főszereplőnkről, Klebitzről, de Dan Houser (Rockstar) elmondta, az alapjátékban hozott döntéseink nem, vagy csak kis mértékben fogják befolyásolják az itteni történéseket, viszont csomó apró kis titokra fog fény derülni, és teljesen más színben fogjuk látni Liberty Cityt.

GTA IV DLC februárbanA The Lost and Damned árazásáról már most folynak a találgatások, Dave Rudden (GamePro Media) szerint a DLC 15 dollárba fog kerülni, míg Michael Pachter (Wedbush Morgan Securities) 20 dolláros árcédulára számít, de az már most biztos, hogy mindenképpen kell az alapjáték és egy Xbox Live előfizetés a program birtokbavételéhez.


A képeken Klebitz háta látható.