Kedvenc kis fejlesztőcsapatunk, a Rockstar mindig tudja, mivel is hívhatja fel adott játékára igazán a figyelmet. Emlékeztek még, hogy annak idején a Grand Theft Auto IV bejelentése körül érdekes plakátok szelték végig New York épületeit? Nos, valami hasonló helyzet áll fenn ismét, bár őszintén szólva nekem ez sokkal jobban tetszik - megjegyzem, biztos éri majd némi támadás a srácok humoros megmozdulását.

Szóval a világ egyik legismertebb városában, New Yorkban, több ismert személy is körözés alatt áll. Biztosra vehető, hogy köztük a legveszélyesebb egy Nico Bellic nevezetű fickó, aki erős keleti akcentussal beszél (kétségtelenül kelet-európai származású férfiról van szó). Liberty City rendőrsége őt körözi, és még sok más személyt is, s kérik a lakosok fokozott figyelmét. Mivel közülünk nem hiszem, hogy sokan neteznének jelenleg az említett városból, így egyszerűen nevessünk egy jót a megmozduláson, elvégre remélhetőleg New York lakossága is egy jól összerakott poénként fogja majd csak fel az egészet. Bár én már most látom, hogy egyesek őrült módon hívják majd fel a rendőrkapitányságot, mondván: "én bizony láttam ezt a szerb vonásokat viselő pasast a sarki bolt mellett".

A netre is kikerültek ezek a plakátok, melyeket némileg felnagyítva az olvashatóság érdekében alant meg is nézhettek. Érdemes elolvasni a szöveget rajta, jópofa...

GTA IV körözésGTA IV körözésGTA IV körözés

Megjegyzés: ha levelet írtok a tips@libertycitypolice.com címre, akkor érdekes választ fogtok kapni. Javaslom, próbáljátok ki, de ha valaki le akarja lőni a poént, akkor kukkantson be a GTA IV koncepció rajzai közé a galériánkban, ott megtalálja amiért érdemes lenne postázni egy mailt Liberty City rendőrkapitányságának.


Friss: Mindezen kívül, érekezett egy rövidke videó is a játékból, mely ugyan csak fél perces, és a mérete is elhanyagolható, ám annál tartalamsabb. Látványos - eddig még nem látott - jeleneteket is kapunk benne, úgyhogy mindenképpen érdemes megtakinteni!