GTA IV nyereményjáték!!!Hosszas egyeztetések és tárgyalások után sikerült nyélbe ütni a játék magyarországi forgalmazójával, az Amex-tec csapatával, hogy rendelkezésünkre bocsássanak kettő darab Xbox360-as verziót az előzetesen is az év játékának kikiáltott GTA IV-ből. Meg kell hagyni, jómagam talán jobban örülök ennek a kis megállapodásnak, mint ti, hiszen adni remek érzés, ha pedig ilyen fenomenális játékot nyújthatunk át nektek, az külön öröm. Ráadásul a szerencsés nyertesek nem "csupán" a játékot vihetik haza, hanem jár hozzá egy hamisítatlan GTA IV-es póló is, melyet például a galériánkban megtalálható premier buli képein is láthattatok a szervezőkön.

Akkor hát harcra fel, a tét hatalmas, két X360-as GTA IV példány lóg a levegőben egy-egy ízléses pólóba bugyolálva, és csak arra várnak, hogy megnyerjétek őket!

Fontos még megjegyezni, hogy aki nem tudja pontosan kitölteni a postacímet településsel, irányítószámmal stb., az automatikusan kiesik a rostából, mégha a gép az ő nevét dobná ki győztesnek (sajnos nem egyszer volt már példa ilyenre). Ennek tudatában hajrá!