• PS4-re is kijön a GTA: Liberty City Stories és a Vice City Stories
  • Jön PS4-re a Max Payne 2: Fall of Max Payne
  • Valamint a Midnight Club 3: Dub Edition és a Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions

Az amerikai korhatár besorolást végző szervezet, azaz az ESRB honlapján tűnt fel több játék is, amely felkelti az ember érdeklődését, már ha fogékony a régebbi címekre, és nem csak a vadonatújat lesi. A két legérdekesebb a 2005-ben és 2006-ban PSP-re megjelent GTA: Liberty City Stories és GTA: Vice City Stories.

Mindkét program egy évvel a megjelenése után került át PS2-re, vagyis a Liberty City Stories 2006-ban, míg a Vice City Stories 2007-ben, de most már szinte biztos, hogy a GTA 3 érájába tartozó programok PS4-re is megjelennek, méghozzá M, azaz felnőtteknek szóló besorolással. Amúgy a GTA 3, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas már elérhetőek PS4-re, így a két Stories játékkal teljes lesz a sorozat ezen korszaka.

Sőt az ESRB oldalán feltűnt a két GTA mellett még két klasszikus, Rockstarhoz kapcsolódó program, úgymint a 2003-as Max Payne 2: The Fall of Max Payne, a 2005-ös autóversenyzős játék, a Midnight Club 3: Dub Edition. Illetve a Nintendo Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions is ott van a listán E (mindenki számára ajánlott) besorolással.

esrb-gta-liberty-and-vice-city-stories-and-max-payne-2.jpg