• Egy játékos talált egy megoldást, amivel 70%-ot javulhatnak a GTA Online töltési idejei
  • A Rockstar Games 10 ezer dollárral jutalmazza meg

A kellemetlenül hosszú töltési idők sokak csőrét bökik a GTA Online esetében, így nem meglepő, hogy vannak olyan játékosok, akik megpróbálnak valamiféle javulást elérni. A T0st néven futó felhasználó is beleásta magát a kódba, és végül talált is egy megoldást, amivel akár 70 százalékkal rövidebbé válhat a várakozás – közzé is tett egy nem hivatalos bugfixet, de elmondta, hogy nagyjából egynapi munkával a Rockstar is képes lenne megoldani a problémát.

gta-online-tobb-mint-3-millio-forintot-kap-a-rockstartol-a-jatekos-aki-megszerelte-a-toltesi-idoket.jpg

Mindez hamar eljutott a fejlesztőkhöz is, T0st munkája pedig nem volt hiábavaló, a Rockstar ugyanis bejelentette, hogy a GTA Online következő frissítésében ez a javítás is helyet kap majd, vagyis hivatalosan is gyorsulni fog a játék hamarosan.

Ez még nem minden, a fejlesztők ugyanis úgy döntöttek, hogy 10 ezer dollárral is megjutalmazzák T0stot. Erre a Bug Bounty programnak köszönhetően van lehetőség, melynek keretein belül több mint 3 millió forintot fizetnek mindenkinek, aki valamiféle biztonsági rést talál a Rockstar online játékaiban. És bár jelen esetben más jellegű hibáról van szó, a fejlesztők kivételesen ezért a megoldásért is odaítélték a díjat.