A SimBin Studios által fejlesztett játékok között olyanokat találunk, mint a GT Legends vagy a Race 07 - látható, hogy igen erősen rágyúrtak a GT világára, s készülő autóverseny játékuk is ezt a vonalat látszik erősíteni.

A Németországban található versenypálya a világ talán legnehezebb és legnagyobb kihívásokat rejtegető pályája, többek közt Niki Lauda is itt szenvedte el élete további részét megpecsételő balesetét is. Ezen helyszín modernebb változatán fognak játszódni a GTR Evolution versenyei is olyan járműcsodák felvonultatásával, mint például a Corvette C6R, az Aston Martin DBR9, a Dodge Viper SRT/10 vagy az Audi R8.

GTR Evolution bejelentveA bejelentéssel együtt nagyjából a szokásos a marketingszöveget kapjuk: a játékosok az eddigi legmagasabb színvonalú minőséget kapják mind grafika, mind játékélmény terén. A látványvilágról mindenki maga döntsön az első kiadott kép alapján (azt hiszem, abban megállapodhatunk, hogy forradalmi újításról nem igazán beszélhetünk), a játékélmény pedig mondhatni majd a "helyszínen" kiderül. Ami biztos, az az, hogy három nagyobb gépkocsiosztály 22 járművével állhatunk majd oda a Zöld Pokolnak is becézett pálya rajtvonalához, melyek között exkluzív kivitelezésű ritkaságokat és a WTTC fenevadjait is megtalálhatjuk. A GTR Evolution egy önmagában is helytálló, teljes értékű játék lesz a Race 07 összes tartalmával együtt, de emellett kiegészítő formájában is elérhetővé teszik majd a jelenlegi Race 07 tulajdonosoknak is. A megjelenést mindkét változat esetében 2008. harmadik negyedévében várhatjuk.