Hónapok óta látjuk a jeleket, de csak pár héttel ezelőtt lett kézzel fogható valóság belőle: az új Hitman: Absolution -- mint az a címlapunkról is kiderül -- a sorozat legjobb pillanatait idéző folytatást kap. A négy oldalas cikkben minden eddig tudható lényeges információ napvilágra kerül, méghozzá első kézből: az a megtiszteltetés érte a Gurut, hogy egy igazán szűk körű sajtóeseményen a világ vezető játékújságaival együtt próbálhattuk ki 47-es legújabb kalandjait.

GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2011Természetesen az E3 minden olyan információja megtalálható a lapban, amit a lapzárta pillanatában biztosra vehettünk: a hatoldalas speciális hírek mellett olyan címekről olvashatsz, mint a lassan nagyon bedurvuló Max Payne 3, az ismét javuló FIFA 12, a nagy visszatérő Rayman Origins, a zsenialitást karcolgató Bioshock Infinite, a legújabb, észvesztően jó Tomb Raider, az egy csöppet újraszabott Driver: San Francisco, és a meglehetőse furcsa irányt vett BiA: Furious 4. Kiemelten foglalkozunk a japánból importált autós őrülettel, a Ridge Racer: Unboundeddel, a hibái ellenére is tuti siker CoD: Modern Warfare 3-mal, illetve Ezio utolsó(nak tűnő) kalandjával, az Assassin’s Creed: Revelations-zel is. Atomháború- és tömegközlekedés-rajongók, figyelem: kipróbáltuk a Metro: Last Lightot, és az ukránok megint nem viccelnek -- a játék egy perc alatt belépett a titkos favoritok elitklubjába.

A forró előzetesek mellett azért jutott hely a teszteknek is: júniusban egy-egy négy oldalas fókuszteszt képében hull le a lepel a DIRT 3, a Brink és a Dungeon Siege 3 valós értékeiről -- lesz meglepetés bőven, vásárlás előtt érdemes nálunk tájékozódni a nagy nevekről. Ha már nagy nevek, végre megjelent a Fable III PC-s portja (nem, mi sem tudjuk, hol a második rész), kijött a Darkspore és az Alice: Madness Returns is, így ha valaki ezektől indul be, csütörtökön első dolga legyen Gurut vételezni. Kisebb, de nem kevésbé fontos címekből is betáraztunk: a júniusi Guruban van Broken Sword 2, Back to the Future: Episode 4, Section 8: Prejudice, The First Templar, ArmA 2: Reinforcements, Fortix 2 és Battle vs. Chess tesztünk is. A konzolos részt most a megszokott Nintendo- és XBLA-oldal mellett egy L.A. Noire teszttel zártuk -- kellett a hely a PC-nek meg az E3-nak.

Brink JátékképekDungeon Siege 3 JátékképekDiRT 3 Játékképek

Hardverfronton is erősítettünk: a megszokott rovatokon és a Macbook Air teszten túl ezúttal egy igazi különlegességgel is szolgálunk. Annyiszor kaptunk már tőletek levelet, hogy segítsünk gépet építeni, hogy azt láttuk a legjobb megoldásnak, ha tényleg segítünk -- négy oldalas, hiperrészletes útmutató van az aktuális Guruban a szerelés minden fontos lépéséről, ráadásnak meg összedobtunk egy hibavadász-folyamatábrát arra az esetre, ha nem indulna a gép.



TELJES JÁTÉK: TORCHLIGHT

A teljes játékkal kapcsolatban sem akartunk óvatoskodni: megszereztük az elmúlt évek legjobb Diablo-klónját, a Torchlightot, aminek most a védelem nélküli dobozos verzióját találhatod meg a DVD-mellékleten. A játék ugyan angol nyelvű, de a Magyarítások Portálnak köszönhetően lokalizálhatjátok is a játékot, nem kell mást tennetek, mint INNEN letölteni az alig több mint 1 Mb-os magyarítást, és telepíteni a teljes játékra.

ITT AZ ÚJ ŐRÜLET: WORLD OF TANKS -- BÓNUSZ KÓDDAL

Igyekeztünk nem csak a teljes játék fronton domborítani, így a fehérorosz kapcsolatainknak köszönhetően most minden lapszám mellé promóciós World of Tanks kód jár -- nem tudtad, mivel töltöd a nyarat? Nyugodtan bízd ránk a dolgot ezúttal is! RÉSZLETEK ITT!

PLUSZ EGY AJÁNDÉK "NE ZAVARJ!" TÁBLA!

Itt a nyár, a gamer ilyenkor szeret bezárkózni a hűvös szobába a legújabb játékokkal, mi pedig igyekszünk biztosítani a nyugalmatokat, ugyanis egy kilincsre akasztható "Ne zavarj!" táblát  is csomagoltunk a Guru mellé, hogy könnyedén távol tarthassátok a "betolakodókat" a szobátoktól.