Címlapunkon ezúttal az ősszel érkező Medal of Honor: Warfighter kapott helyet, és ezúttal nem csak magáról a játékól tudhattok meg új infókat, de még egy interjút is olvashattok a játék fejlesztéséért felelős Greg Goodrich producerrel. Az oldalszám-növekedésnek hála ezúttal több játék bemutatására is lehetőségünk adódott, így a magazin hasábjain találkozhattok az Assassin's Creed meglehetősen izgalmasnak ígérkező harmadik részével, a hasonló nevű táblás játékot feldolgozó Confrontationnel, a szeretve utált Mists of Pandaria Wow-kiegészítővel, a Guild Wars 2 béta során szerzett tapasztalatainkkal, az egyelőre konzolexkluzív Dragon's Dogmával, illetve a nyáron érkező The Amazing Spider-Mannel. Mindemellé kicsit megreformált hírek szekció és ]{redenc mester indie finomságai várják még az olvasóközönséget.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

A tesztek terén ezúttal sem lehet ok a panaszra, hiszen összesen huszonhárom, értékeléssel végződő cikk került a magazinba. Többek között a Resident Evil: Operation Raccoon City, a Ridge Racer: Unbounded, az X360-ra is kiadott Witcher 2, az ingyenes Microsoft Flight, a magyar fejlesztők nélkül készült Insane 2, a meglehetősen vegyes érzelmeket kiváltó Kinect Star Wars, vagy éppen a zseniális (és magyar kezek által is összerakott) Sine Mora. Mindez persze tényleg csak egy laza merítés, a tesztek teljes listáját IDE GYŰJTÖTTÜK ÖSSZE.

Ezen felül találhattok még a magazinban egy Yesterday végigjátszást, tippeket és trükköket a teljes játékhoz, kipróbáltuk az új iPadet, leteszteltünk egy zombis futóprogramot, bevizsgáltunk egeret, billentyűzetet, videokártyát és monitort is, és nem maradhatnak el az olyan állandó rovatok sem, mint a konfiguráció-ajánló Guru ÁlomPC, a Nosztalguru vagy éppen a Gondolatébresztő, ráadásul ezúttal még a Levrov is három oldalon jelentkezik!

Resident Evil: Operation Raccoon City JátékképekGuru ismét 116 oldalon!Guru ismét 116 oldalon!

A DVD-mellékleten teljes játékként ezúttal az Amnesia: The Dark Descent található, méghozzá az Extended Edition, amely tartalmazza a Justine nevezetű DLC-t is. A játékot aztán kiegészítettük egy remek magyarítással is (csak az alapjátékhoz), és egy külön sztorit elmesélő, White Night névre hallgató moddal is. Mivel ezúttal bőven volt helyünk, a DVD-re felkerült 5 videoteszt (Binary Domain, Sine Mora, Insane 2, SSX, Wargame: European Escalation) és 5 Battlefield oktatóvideó is, és ezúttal is jelentkezünk könyves és filmes Külvilág videókkal. A teljes játékunkról bővebben ITT OLVASHATTOK.


DIGITÁLIS PC GURU

Ha már nem vágyod a papírt és nem hoz lázba a teljes játék sem, de mégis szeretnéd olvasni a friss cikkeinket, akkor számodra tökéletes választás lehet a PC Guru digitális változata. A magazin digitális változata egyaránt elérhető a DIMAG és a 3D digitális publikáció rendszerében, sőt, a magazin már iOS alatt is megvásárolható, az Újságos stand alkalmazáson belül -- ebben a programban a 2012/01-es szám ráadásul ingyenesen olvasható a Mutatványszám menüpont alatt.

PC GURU MAGAZINT A WEBSHOPBÓL!


Kényelmes típus vagy, esetleg a te lakhelyeden nem kapható a friss PC Guru? Itt a megoldás, hiszen már a PC Guru Webshopból is megrendelheted a kedvenc magazinodat. Csak pár kattintás (átutalásos vagy bankkártyás fizetés), és 2-3 nap múlva már ott is van a postaládádban a legújabb (vagy valamelyik korábbi) PC Guru. Ha szeretnéd a neten keresztül megrendelni a Gurut, akkor elég IDE KATTINTANOD.