• A Square Enix levédette az Ever Crisis és a The First Soldier címeket
  • A Shinra Electric Power Company logója kapcsán is rábukkantak egy védjegyre
  • Eközben azt pletykálják, hogy PS5-re is jön a Final Fantasy 7 Remake

Védjegyekből általában nehéz messzemenő következtetéseket levonni, hiszen nem mindig van mögöttük tényleges termék, mindenesetre most több mint gyanúsnak nevezhető, hogy – mint az nemrég publikussá vált – a Square Enix két címet és egy logót is levédetett december végén Japánban, melyek mind a Final Fantasy 7 világához kapcsolódnak.

gyanus-vedjegyek-es-egy-izgalmas-pletyka-bukkantak-fel-a-final-fantasy-7-kapcsan.jpg

Az "Ever Crisis" cím kapcsán a 2004-es mobilos játék, a Before Crisis: Final Fantasy 7, illetve a 2007-ben PSP-re megjelent Crisis Core: Final Fantasy 7 juthat eszünkbe, míg a "The First Soldier" leginkább Sephiroth karakterére utalhat. Ami pedig a logót illeti: ez nem más, mint a Shinra Electric Power Company emblémája, amely szintén a Final Fantasy 7 világában szerepel.

Hogy pontosan mihez kapcsolódnak a védjegyek, azt nem tudni, de ha már szóba került a Final Fantasy 7: a mai napon felbukkant egy pletyka is, a ResetEra egyik fórumozója, a Square Enix kapcsán korábban valódinak bizonyuló információkat szivárogtató Navtra azt állítja ugyanis, hogy a PS4-es remake hamarosan PS5-re is meg fog jelenni.