Március 26-én és 27-én egész napos programokkal vár a tavaszi Mondo Games PC Guru Show, és ha ég benned a versenyszellem, akkor a Gamer Events közreműködésében eSport versenyeket is végigizgulhatsz, ugyanis három megmérettetést is tartunk, amelyeken, a dicsőség mellett, értékes nyeremények is a tiéd lehetnek. Nézzük, mi van terítéken!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

A kártyamestereknek szól a Hearthstone: Heroes of Warcraft versenyünk -- az elődöntőbe már bejutott Xalax és Herizon, de még nem késtél el, te is versenybe szállhatsz! EZEN AZ OLDALON jelentkezhetsz a február 27-én (szombat) illetve a február 28-án (vasárnap) esedékes selejtezőre.

mondo-games-pc-guru-show-hearthstone-jav.jpg

League of Legends

Szinte természetesen, hogy a világ legnépszerűbb MOBA játéka is kint lesz a Mondo Games PC Guru Shown, és ha te is kipróbálnád ügyességedet, akkor bekerülhetsz az elődöntőbe, a Wonder Stage-Sport és a Team Sbscure mellé. Nincs más dolgod, mint ellátogatni ERRE AZ OLDALRA, és jelentkezz a február 27-ei (szombat) vagy a február 28-ai (vasárnap) selejtezőre.

mondo-games-pc-guru-show-league-of-legends-jav.jpg

StarCraft 2

A Blizzard sikersorozatának második felvonása is várja a játékosokat - ha kártyázás és MOBA helyett inkább ebben vagy penge, akkor március 5-én (szombat) és március 12-én (szombat) mindenképpen jelentkezz a selejtezőre. RÉSZLETEKÉRT KATT!

mondo-games-pc-guru-show-starcraft-2-jav.jpg