A Warhammer Fantasy Battles a Games Workshop és a BigBen Interactive együttműködésében fog elkészülni PC-re és konzolokra. Hogy pontosan milyen történetet fog kapni ez a hack 'n slash program egyelőre nem tudni. Az biztos, hogy a Fantasy Battles a világ őskorában fog játszódni, és a harc természetesen a Káosz ellen fog folyni.

A játékot az Eko Software fejleszti, de az igazi lelkendezést a BigBen és a Games Workshop mutatta be, amikor a liszensz szerződés aláírásra került.

"Nagyon örülünk a BigBennel kötött új partnermegállapodásnak. Ez a projekt egy kiváló lehetőség lesz a rajongóknak arra, hogy a sorozat történetében először, egy hack 'n slash program keretében tapasztaljanak meg egy epikus sztorit. Az Eko remek munkát végzett a How to Survive sorozattal, és biztosak vagyunk abban, hogy a Warhammer Fantasy Battles-szel is hasonlóan fog eljárni. A BigBen és az Eko is nagy rajongói a Warhammer lore-nak, így alig várjuk, hogy mit hoznak ki ebből a tervből." -- nyilatkozta John Gillard, a Games Workshop liszenszeléssel foglalkozó vezetője.

warhammer-fantasy.jpg