Ez a hét inkább az indie megjelenésekről szólt a magyar PS Store-ban: párezres játékok kerültek be a boltba, igazán nagy és új premier nem igazán volt, csak régi címek új kiadásai. Persze azt, hogy ez mennyire jó vagy nem, azt mindenkinek saját magának kell eldöntenie.

Fishing: North Atlantic

A horgásszimulátorok, halásszimulátorok régóta hódítanak, még akkor is, ha ezek minősége eléggé vegyes. Elég csak a Deadliest Catch-re gondolni, ami a Discovery sorozatának sikere ellenére nem tudott igazán jó játék lenni. A Fishing: North Aftlanticban az Atlanti óceán északi részén kell kifogni a tökéletes halat, miközben minden egyéb feladatot is el kell végezni, köztük a halászhajó irányításáit is

fna-screenshot-03-72ef4bb7f27483eb68736711ded4f020.jpg

Let’s Sing 2022

  • Megjelenés: november 23
  • Ár: 13990 Ft / 31190 Ft (Platinum Edition)
  • PS Store adatlap

Énekelni mindenki szeret, még akkor is, ha azt nem közönség előtt, egy stúdióban csinálja az ember, hanem egy buliban, a karaoke gép előtt. A Let’s Sing pontosan ezt nyújtja, ismert és remek dalokat, közösségi élményt, szórakozást. Olyan dalok találhatók meg benne, mint Ariana Grande Positions száma, vagy éppen a Backstreet Boys Everybody című sikere. A játék megvásárolható mikrofonnal és mikrofon nélkül is. Elég bátrak vagytok a rivaldafényhez?

 

Tekken 7 Definitive Edition

Az a jó a verekedős játékokban, hogy a kiadójuk újra és újra boltokba tudja küldeni ezeket. Így van a Tekken 7 esetében is, mely a sokadik megjelenésénél tart, a Definitive Edition pedig mindent tartalmaz, amit tartalomként kapott a játék az elmúlt években. A több, mint 41000-es forintos ár azonban egy kicsit húzós a játék korához viszonyítva, de ha most vennétek meg először a Bandai programját és a teljes pakkra vágytok, ennél jobb ajánlatot nehezen fogtok találni.