Tegnap estére jutott az a nagy bejelentés, hogy a Valve lefoglalta a Half-Life 3 nevet Európában, de ha ennyi még nem volna elegendő ahhoz, hogy az izgalom a tetőfokára hágjon, most kiderült az is, hogy bizony emberek is dolgoznak a projekten. Nahát!

A tegnapi szivárgás után nem sokkal, egy időre nyilvánosságra került egy speciális, belső használatra szánt weboldal, ahol a Valve berkeiben dolgozó különböző csapatok közt böngészhetünk, két ilyen gárda pedig a Half-Life 3 fejlesztését végzi: létezik egy Half-Life 3 Core és egy szimpla Half-Life 3 csapat, ezek együtt pedig 46 főt számlálnak.

Az oldal csak nagyon rövid ideig volt publikusan elérhető, ugyanis a Valve gyorsan megszüntette a hibát, bár kérdéses, hogy mennyire volt ez véletlen, s nem egy kalkulált, a Valve-tól már megszokott mozdulat, ugyanakkor azon jobban meglepődtünk volna, ha a játék még nem készülne. Nagyon jól tudjuk, hogy jön a Half-Life 3, csak azt nem, hogy mikor ér ide, illetve most, a SteamOS bemutatása után az is kérdés, hogy milyen platformra.

half-life-3-core-team.jpg