• Lehet, mobilra költözik a Call of Duty: Warzone
  • Legalábbis erre utal az Activision egyik nemrég felfedezett álláshirdetése
  • Melyben egy új, AAA kategóriás, a CoD szériába tartozó mobiljátékhoz keresnek producert

A Call of Duty: Warzone idén márciusban robbant be a battle royale címek enyhén szólva is telített piacára, amit az erős konkurencia ellenére is egy pillanat alatt letarolt. A játék azóta is hatalmas népszerűségnek örvend, felhasználóinak száma pedig egyre csak nő, így annyira nem meglepő, hogy a jelek szerint az Activision mobilokra is szívesen átköltöztetné a címet.

Legalábbis erre utal egy álláshirdetés, melyet nemrég szúrtak ki a kiadó oldalán. A kiírás szövege alapján az Activision vezető producert keresett egy új, AAA kategóriás és a Call of Duty sorozathoz köthető mobiljátékhoz, melyet egyelőre csak WZM néven emlegettek. És bár ez a leírás önmagában még elég általános, az álláshirdetés a részletekbe is belement, ahol már köntörfalazás nélkül ott szerepelt, hogy a producer feladata a Warzone formulájának mobilrokra való átültetése lenne, valamint a Warzone Mobile-on dolgozó csapat munkájának összefogása.

Persze ez még nem hivatalos bejelentés, de tekintve, hogy a Call of Duty Mobile milyen sikeres lett anno, egyáltalán nem lenne meglepő, ha az Activison további mobilos címekkel is előállna a jövőben, főleg azért nem, mert ők maguk is elismerték, hogy terjeszkedni szeretnének ezen a piacon. Ti örülnétek egy Warzone Mobile-nak?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!