• Mutatós plakátot kapott a 2022. június 22-én debütáló Nope
  • Jordan Peele írta és rendezi a filmet
  • Főszerepben Daniel Kaluuya (Fekete PárducJudas and the Black Messiah)

Harmadik egészestés rendezésével készül Jordan Peele: hivatalosan is befejeződött a Nope forgatása, tudósított a Screen Rant. Noha a film történetét egyelőre nem ismerjük, a szerző eddigi munkássága alapján ismét misztikus jellegű rémtörténetre számíthatunk, illetve abban is biztosak lehetünk, hogy a Universal újonnan indított horror ciklusának alkotójaként kellő szabadságot kapnak a készítők.

A fentiekről árulkodik a film plakátja is, amiről egyúttal kiderül, hogy 2022. június 22-én debütál a film a mozikban. Főszerepben Steven Yeun (Minari, Okja), Keke Palmer (A Wall Street pillangói) és Daniel Kaluuya. Utóbbi játszotta a Peele első filmjének főszerepét, majd feltűnt a Fekete Párducban és a tavalyi év egyik sikerfilmjében, a Judas and the Black Messiah-ban is.

mv5by2e0mjaynjctodqzni00mtflltkzzdgtn2fkn2q0ngzlzmywxkeyxkfqcgdeqxvynjm4nzk0nwv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Korunk egyik legnevesebb horror rendezője csupán néhány éve robbant be a köztudatba. A tengerentúlon komikus alakításairól ismert Peele 2017-ben jelentkezett Tűnj el! című első rendezésével, amit 2019-ben követett a Mi. Közben vezetésével újraindították a kultikus Alkonyzónát, illetve producerként nevét adta az általunk is méltatott új Kampókéz filmhez.

jordan-peele-nope-release-date-cast-story-details.jpg
(A kép forrása: Screen Rant)