A Sleeping Dogs a nyár legnagyobbat szóló játéka lett, és mivel a Square Enix büszke az Activisiontől elhappolt címre, már meg is érkezett az első adag DLC. Mielőtt azonban a pokolba kívánnánk a kapzsi kiadót, érdemes megjegyezni, hogy csak olcsón árult apróságokról van szó, melyek tulajdonlása nem befolyásolja a játékmenetet.

Az első a sorban a The Red Envelope Pack, mely 20, egyenként 50 ezer dollárral tömött borítékot rejt el Hongkongban. Összeszedve őket egymillió hongkongi dollár üti a markunkat, cirka 2,5 euróért.

A második DLC a Top Dog Gold Pack nevet viseli. A szintén 2,5 eurós csomagot megvéve 8250 triád-, 4500 rendőr-, és 4500 face-XP üti a markunkat -- aki már játszott a programmal, tudja, hogy mekkora segítség lehet ez.

Az utolsó DLC a The High Roller Pack, mely 200 ezer dollárt töm a pénztárcánkba, és egyből elérhetővé teszi a luxuskategóriás (és ezért persze iszonyúan drága) Tuono autót és High Roller öltönyt. Ezek a cuccok persze amúgy is megszerezhetők, de aki türelmetlen, most 2,5 euróért azonnal magáénak tudhatja őket.

A DLC-k a Steamen kaphatók.