Az olyan nyilvánvaló címek mellett, mint a Deus Ex: Mankind Divided és a Hitman, négy Final Fantasy címet is kipróbálhatnak a résztvevők. Jelen lesz a Final Fantasy XIV a Heavensward kiegészítője kapcsán; továbbá a Final Fantasy XII: The Zodiac Age újrakiadása mellett a Final Fantasy XV és a World of Final Fantasy bemutatása is napirendre került. Természetesen Lara Croft is tisztetletét teszi a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration minden jóval megtömött, VR támogatással felvértezett megjelenése végett.

De ez még nem minden, Playstation konzolokra érkezik még a Dragon Quest Builders és a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, ez utóbbi furmányos elnevezés a Kingdom Hearts: Dream Drop Distance és Birth by Sleep felbővített, felújított részeit egybegyúrva takarja, illetve egy kis előzményfilm is helyet kap a csomagban.

A PC tulajok meg a Black the Fall, The Turing Test, Tokyo Dark, Oh My Godheads és Goetia bemutatóinak örülhetnek majd, remélhetőleg megjelenési dátumokat is kapunk majd az expó alkalmából, hiszen csak a The Turing Test megjelenése tisztázott.

the-turing-test.jpg

Repetának mobilokra a Hitman: GO után szabadon a Deus Ex: GO is befut majd. Már csak azon gondolkozunk, hogy manapság minden mobiljáték a Go utótagot kapja? Vagy ez is csak egy olyasféle dolog, mint amikor minden okos(és kevésbé okos)eszköz az "i" előtagot kapta?