• Ingyenes a Hope Lake
  • Az Indiegala oldaláról lehet beszerezni

Az Epic Games Store szokásos heti, illetve a Steam a GOG és a többi népszerű platform időközönként érkező ingyen játékai mellett az Indiegala oldalán is találni már egy ideje ajándék címeket, melyek közül most befutott a legújabb, a Hope Lake, ami leginkább azok számára nyújthat szórakozást, akik szeretik a hidden object kalandjátékokat.

hatborzongato-nyomozasra-invital-bennunket-az-indiegala-legujabb-ingyenes-jateka.jpg

A Hope Lake-ben egy rejtélyt kell felgöngyölítenünk: az egyik tanár halála miatt elhagyatottá váló iskola női diákjai néhány évvel később elkezdenek egyesével eltűnni, így nekünk kell rájönnünk arra, mi lehet a háttérben. 48 képernyőt kattingathatunk végig a nyomok után kutatva, egy interaktív térképpel és kétféle nehézségi fokozattal.

A Hope Lake beszerezéséhez el kell látogatnotok erre az oldalra, majd egy regisztrációt / bejelentkezést követően kicsit lejjebb görgetni, ahol a "Download" résznél hozzáadhatjátok a játékot a könyvtáratokhoz. Ezután a profilotoknál a "My Library" menüpont alatt a "Showcase" résznél találjátok meg, ahonnan indíthatjátok is a letöltést.