A Hearthstone: Heroes of Warcraft Blizzard-játékot a világhírű stúdió egy ideje készíti iOS és Android rendszerű telefonokra -- az iPad változat már jó ideje elérhető, csak ugye felbontása okán nem alkalmas a mobilképernyőn történő játékra.

Most a Blizzard bejelentette, hogy telefonokon nem fog idén megjelenni a játék, azokra legkorábban 2015 elején érkezhet a program, de Android tabletekre megpróbálják tartani a 2014 évvégi határidőt.

"Közel vagyunk ahhoz, hogy kiadjuk a Hearthstone-t iOS és Android telefonokra, de rájöttünk, hogy kell még egy kis idő, mire a helyes verziót lekódoljuk. Nagyjából kész van, már fut a program, de kell még ahhoz munka, hogy meg is oszthassuk a közönséggel." -- közölte a Blizzard. "Nagyon fontos számunkra, hogy a telefonokon éppen olyan jól fusson, mint a tableteken. és a PC-n. Az egyik legnagyobb kihívás egy intuitív felhasználói felület kialakítása, amelyen a tenyeredből is kiválóan irányíthatod a Hearthstone-t."

Így még néhány hónapot várni kell a programra, de addig is lehet találni Androidra éppen elég játékot, amellyel a megjelenésig el lehet tölteni a szabad perceket. Na, meg ha van iPadünk, már most is Hearthstone-ozhatunk.

hearthstone-pc.jpg