Mindig meglep bennünket a rajongók eltökéltsége: sokan hajlandók munkaórák százait beleölni egy-egy jelmez elkészítésébe, hogy kedvenc hőseik hacukáiban feszíthessenek, mások pedig több ezer dollárt is kiadnak egy-egy ritka játékra vagy relikviára. Megint mások pedig a világ minden tájáról összegyűlnek, hogy filmet forgassanak a segítségükkel.

Utóbbi, kissé extrém esetre jó példa a Heroes and Generals: Come Out to Play trailer, mely egy afféle rövidfilm, amit a játék készítői és a az egyelőre bétafázisban leledző program elszánt rajongói együtt készítettek el.

Amennyiben tetszik a filmecske és érdekel a Heroes and Generals FPS-RTS hibrid játékmenete, akkor ne habozz beszerezni a még kapható, 2012/07-es PC Gurut, melyben kipróbáltuk a bétát, interjút készítettünk a fejlesztőkkel, JohnBart és Tika pedig sok-sok órányi intenzív harctéri gyakorlat után ragadott billentyűzetet egy alapos kivesézés erejéig -- mindennek tetejébe pedig egy bétakódot is találtok a magazinban, így magatok is kipróbálhatjátok a játékot!