Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 11. hét felhozatalát!

Awesomenauts

Még mindig megéri PC-s játékosnak lenni: a konzolos átiratok ugyan hajlamosak heteket, hónapokat késni, de a végeredmény általában egy, az eredetinél tartalmasabb, és mérföldekkel szebb termék lesz. Nincs ez másként az Awesomenauts esetében sem, amely ugyan még nem annyira bejáratott név, mint a DOTA vagy a League of Legends, de ez az új változat kiadásával talán örökre megváltozik. Olvassátok el Wilson tesztjét.

Sleeping Dogs

Hiába övezte jó pár felleg a Sleeping Dogs létrejöttét, az eredetileg a True Crime széria harmadik részének készült program idén augusztusban végül révbe ért, és a telepítést követően a Guru szerkesztőségének jó pár tagját beszippantotta. Habár eredetiséggel a játék nem nagyon „vádolható”, a fejlesztést végző United Front Games olyan ügyesen ötvözte a más helyekről már ismert játékelemeket, hogy a Sleeping Dogs a nyári játékfelhozatal legkellemesebb meglepetése lett. Olvassátok el Bate tesztjét.

Darksiders II

Sokan aggódtak amiatt, hogy a THQ nehézségei esetleg a Darksiders II befejezését és kiadását is érinteni fogják, de szerencsére nem így lett. A sorozat a vállalat egyik igazi hímes tojása, a kevés sikeres játékaik egyike -- mi is odavoltunk az első részért, a másodikat pedig igazi áhítattal vártuk, de a végeredmény nem egészen olyan lett, mint amilyenre számítottunk. Olvassátok el Wilson tesztjét.

London 2012: The Official Video Game

Minden nagy sportesemény megkapja a maga hivatalos játékát. A XXX. nyári olimpia hivatalos videojáték-verziója igazából a sportőrültek házibulijára való. Olvassátok el Mo tesztjét.

Counter-Strike: Global Offensive

A legszentebb szentéllyel -- ahol még masszírozni sem lehet -- és a Kába-kő nagyságával felérő, isteni ereklyeként tisztelt játékhoz nyúlni csak a legbátrabbak mernek. A Counter-Strike méhkas megbolygatása a Valve számára mégis kulcsfontosságú: most jött el az ideje a teljes modernizálásnak. Olvassátok el Wilson tesztjét.

Deadlight (PC és X360)

Két és fél hónappal a konzolos megjelenést követően PC-re is megérkezett a Deadlight című platformer, ami elsősorban nem a játékélményével, hanem a sötét hangulatával nyűgözi le a játékosokat. Olvassátok el Bate PC-s tesztjét, vagy az X360-as verzióról készültet.

Resident Evil 6

Az utóbbi években sem a játék-, sem pedig a filmiparban nem csengett túlságosan jól a Resident Evil franchise neve, de úgy tűnik, hogy a Capcom most képes lesz helyreállítani a sorozat megtépázott renoméját a sorszámát tekintve hatodik epizóddal. Olvassátok el Mo tesztjét.

Transformers: Fall of Cybertron

2010-ben a High Moon Studiosnak köszönhetően végre kaptunk egy ízig-vérig akciójátékot az alakváltó robotok főszereplésével, 2012 nyarán pedig megérkezett a folytatás. Cikkünkből kiderül, hogy a Fall of Cybertron megfelel-e a felfokozott várakozásoknak. Olvassátok el Bate tesztjét.