Az ajánlat a Good Old Games oldalán érhető el, egy előrendelői akció keretében. Aki előrendeli a játékot, nemcsak a játékot kapja meg a megjelenés napján, természetesen DRM-mentesen, hanem sokkal többet is.

De lássuk az extrákat szépen sorjában! A játék választható nyelve angol, német vagy francia lesz, plusz a feliratokat és a mozirészeket még megtekinthetjük olasz vagy spanyol nyelven is. Az előrendelés után a rajongók rögtön hozzájutnak 10 HD háttérképhez, 10 avatarhoz, 4 játékbeli zeneszámhoz, illetve egy CDP Red Photo Tour nevű bemutatóhoz.

A játékot csak a megjelenés napján kell kifizetni, melynek ára 45 euró lesz, amely 10 százalékkal olcsóbb a hivatalos árhoz képest. Az előzőleg felsorolt plusz tartalmak azonban csak a jéghegy csúcsát képezik: a játék megvétele után a vásárló hozzájut még egy korábbi GOG játékhoz, de az sem baj, ha az már megvan, mert akkor egy alternatív ajándékot kínálnak fel a CD Projekt munkatársai. A hivatalos kézikönyv a GOG-nál természetes, de a hivatalos útmutató már nem. Ezt is megkapja a játékos, ahogy egy "Így készült videót", egy művészeti albumot PDF formátumban, a játék teljes zenei anyagát, egy összerakható papír Geralt figurát, valamint térképeket és leveleket, szintén PDF formátumban.

Azt hiszem, ez egy kiváló ajánlat, így nincs más dolgotok, mint ellátogatni a GOG oldalára, előrendelni a játékot, és élvezni a CD Projekt által nyújtott extra tartalmakat. Így legyen!