• December folyamán igen sok új tartalmat kap a Hitman 2
  • Melyek közötzt találhatók új célpontok és játékosok alkotta kihívások egyaránt
  • Valamint december vége felé érkezik egy meglepetés is

Nemrég jelent meg a Hitman 2, és a jelek szerint hamarosan nagyobb mennyiségű új tartalmat is kapunk hozzá. Az IO Interactive ugyanis közzétette egy blogbejegyzésben a játékkal kapcsolatos decemberi terveit, és a listát elnézve az biztos, hogy nem fogunk unatkozni az év utolsó hónapjában sem.

Rögtön december 6-án érkezik egy válogatás, mely öt, játékosok alkotta kihívást tartalmaz majd, melyek mind a „munkaügyi veszély” témáját igyekeznek körüljárni. Nem sokkal ezután, december 13-án, érkezik a játék második Escalation Contract-ja, mely Sgail szigetére visz el minket, és a fejlesztők szerint ez egy olyan látogatás lesz, amit nem felejtünk el hamar.

decemberroadmapv2.jpg

December 18-án valamilyen meglepetést kapunk majd, melyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy limitált ideig lesz elérhető, szóval érdemes résen lennünk, ha nem akarunk lemaradni róla. Szintén korlátolt ideig lesz elérhető a december 21-én érkező új Elusive Target is, akit ezúttal Santa Fortunában kaphatunk el 10 napon keresztül, ha pedig ez sikerül, a kesztyűvel kiegészített Casual Tourist ruha lesz a jutalmunk. December 27-én pedig, mintegy lezárva a hónapot, érkezik egy újabb Escalation Contract, ezúttal Santa Fortunába.