A Hitman Absolution szereplőit bemutató videók sorában most a korábban nagy port kavart „Attack of the Saints” filmetűd (lásd alant) különítménnyel és annak főnökasszonyával ismerkedhetünk meg. A hölgyet Vivica A. Fox kelti életre, nemcsak hangját és arcát adva a karakternek, hanem mozdulatait is.

Az első videóban, melyet a hazai forgalmazónak hála magyar felirattal láthattok, a 47-es korábbi munkaadója, az ICA (International Contract Agency) anyagába pillanthatunk be, amely annak The Saints nevű speciális osztagát mutatja be.



A másodikhoz már kell angol tudás, ebben maga Vivica Fox beszél a karakteréről, miközben belepillanthatunk a mo-cap felvételekbe is. A kiváló amerikai színésznő karrierjében a nagy áttörést a Függetlenség napja hozta, azóta számos filmben láthattuk -- sokak számára leginkább a Kill Billből lehet ismerős, amiben Vernita Greent, kódnevén Copperheadet alakította, a Deadly Viper Assassination Squad korábbi tagját, akivel a Menyasszony saját otthonában számol le az első rész egyik igen emlékezetes jelenetében.


A dolog pikantériája egyébként az, hogy a The Saints egy ugyanolyan női bérgyilkososztag, mint a Tarantino-filmben látott csapat -- a korábban említett, alant befűzött videóban például az apácaruhába bújt csajok ugyanúgy sorakoznak fel a motel parkolójában, mint a Kill Billben az útszéli kápolna előtt. Legalább egy múzsát kipipálhatunk...