A sajtóközlemény szerint „rendkívül limitált darabszámú” Deluxe Professional Edition attraktív csomagolásban érkezik, melynek „vitrinje” mögül egy 10 hüvelyk (kb 25 centi) magas műanyag, igen jól kidolgozott, karikírozott Hitman-figura morcoskodik ránk, jól ismert öltözékében, két hangtompítós pisztollyal. Mellette a szokásos extrákat találjuk: kemény fedeles művészeti album, „így készült” DVD, és egy letöltőkód az Agency Gun Pack DLC-hez, amely a profi ügynökök számára fenntartott Agency Jagd P22G pisztolyt, az Agency HX UMP SMG-t és az Agency SPS 12 félautomata puskát találjuk.

Hitman Absolution: Deluxe Professional Edition
Hitman Absolution: Deluxe Professional Edition (a kép kattintásra megnő!)

Mindemellett természetesen az előrendelők hozzáférnek a Sniper Challenge játékhoz is. Erről már korábban írtunk, sőt Bate és Chris egy bemutatót is összeállított róla, amit alant megtekinthettek. Ráadásul a minijáték nemcsak önmagában való szórakozásra jó, hiszen a benne megnyitott képességek és fegyverek megjelennek majd a Hitman: Absolutionben is.


A Deluxe Professional Edition elérhető lesz Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re egyaránt. A magyarországi forgalmazó friss információja szerint a nemzetközi irányár euróból átszámolva konzolra 30.000, PC-re 24.000 forint (hangsúlyozzuk, hogy ez irányár, és még nem a végleges fogyasztói ár), a csomagot pedig minden jelentősebb hazai szoftverboltban bezsákolhatjuk majd -- hogy mikor jelenik meg a termék a kínálatukban, az természetesen már az adott partnertől függ.