Az IO Interactive nemrég közölte, hogy a Hitman mégsem decemberben, hanem a jövő év elején fog megjelenni, most pedig pontosították a dátumot. A játék március 11-én érkezik PC, Xbox One és PS4 platformra.

A játék a premierkor három helyszínt (Párizs, Sapienza, Marrákes) tartalmaz majd, amin összesen hat küldetést teljesíthetünk. Ehhez jön hozzá a Contracts mód, aminek keretében a közösség 800 lehetséges célpont közül állíthatja össze a megoldandó küldetéseket, így nem fogunk sokáig unatkozni, és már csak azért sem, mert a következő hónapban jönnek is a további tartalmak. Áprilisban, májusban és júniusban jön egy-egy új helyszín (Thaiföld, USA, Japán) a maga küldetéseivel, célpontjaival, fegyvereivel és álcáival együtt, amik természetesen a Contracts módban is elérhetőek. A fejlesztők egyébként kiemelik majd a legjobb felhasználó megbízásokat, időhöz kötött, különleges események formájában.

A kérdés már csak az, hogy mindez mennyibe kerül. Nos, a teljes élmény, ami az alapjátékot annak minden további bővítményét, illetve bétahozzáférését (PC, PS4) jelent, az 60 dollárba kerül. Aki nem akar ennyit költeni, azoknak szól az Intro Pack, ami 35 dollárért a márciusban megjelenő alapjátékot rejti, és ha ez megtetszett, akkor további 30 dollárt kifizetve minden egyéb tartalom elérhetővé válik. A teljes játék már most, míg az Intro Pack novembertől előrendelhető. 

hitman-megjelenes-kicis.jpg

Kattints!