• Európai premier dátumot kapott a Dark Souls Trilogy
  • A Gamescomon jelentették be a pakkot, de csak az amerikai/ázsiai piacra

A From Software 2011-től 2016-ig szórakoztatta a Dark Souls játékokkal azokat, akik brutálisan nehéz kihívásra vágytak, mind PC-n, mind a konzolokon. A Dark Souls Trilogy egy pofás fémtokban már két hónapja megvásárolható az Egyesült Államokban, azonban az európai premierre még várni kellett, egészen eddig. 

Tagnap az Amazon német és spanyol oldalán szemfüles vásárlók vették észre a játék listázását, március elsejei megjelenési dátummal, ami akkor csak placeholder dátumnak tűnt. De nem, a Namco Bandai hivatalosan is megerősítette, hogy a játék mindhárom részét tartalmazó pakk valóban ekkor kerül a boltokba. Igaz, a marketingesek úgy döntöttek, hogy az öreg kontinensen élő rajongók nem kaphatják meg a fémtokot, de bánkódni így sem kell, mert a borító egyébként remekül fest.

A csomag tartalmazza a Dark Souls Remastered kiadását, a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint, és a Dark Souls 3: The Fire Fades Editiont, a hozzá kapcsolódó DLC-vel együtt. 70 eurós, kb. 22 ezer forintos áron. Ez így egy remek ajánlat, akik még nem játszottak ezzel a legendás programmal, most megtehetik. Mert érdemes.