Szivárgások apropóján már több ízben is beszámoltunk arról, hogy a Deus Ex: Human Revolution valószínűleg Wii U-ra is meg fog jelenni. Nos, a feltételes módot mától már nem kell használni, a Square Enix ugyanis hivatalosan is bejelentette az átiratot, s egyúttal megerősítette a pletykált extra lehetőségeket is.

A Deus Ex: Human Revolution Director's Cuttal kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell említeni, hogy az alapkiadásban gyűlölt, ötlettelen főellenség-harcokat átdolgozzák, remélhetőleg úgy, hogy ezek jobban tükrözzék a játék többi részében megtapasztalt szabadságérzetet. 

A fejlesztőcsapat -- melynek kiléte egyelőre ismeretlen -- ezen felül a mesterséges intelligencián és a játék egyensúlyán is javít, valamint a grafikát is cicomázzák, s természetesen nem feledkeznek meg a konzol érintésérzékeny perifériájának támogatásáról sem. A második képernyőn például biztonsági rendszerekbe törhetünk be, interaktív módon alakíthatunk a pályákon, ennek segítségével jobb élmény lesz a mesterlövészpuska használata, illetve számos almenüt is ezen keresztül érhetünk majd el.

A most még megjelenési dátum nélküli, de a kiadó ígérete szerint hamarosan boltokba kerülő Director's Cut a fejlesztői kommentárok, a játékon belüli segítségek és a Miiverse integrálása mellett tartalmazza a többi platformra csak letölthető tartalom formájában megjelent The Missing Link küldetéscsokrot, illetve egy bizonyos Tong's Rescue missziót is, melyeket a történetbe beépítve élhetünk át.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!