Tuti tippek a frenetikus együttlétekhez

Az előnyös üzlethez alap a közös megegyezés, ugyanez áll a szexre is. Remek ötlet például a felnőtt pároknak való Hancúr Párbaj erotikus társasjátékot kipróbálni, ha esetleg még friss a kapcsolatotok és éppen most fedezitek fel egymást az ágyban. De kiváló szolgálatot tehet már a rutinos duóknak is, akik egy kis új színt szeretnének vinni a hálószobába a rutin megtörése céljából. Ha rendben van mindkettőtöknek, vágjatok is bele a vágyfokozó izgalmakba!

Az emberi szaglás különleges, az érzelmek központjához kapcsolódik. Igen fontos az együttlétek során is. Ám ez nem azt jelenti, hogy a testi higiéniára ne kellene kínosan ügyelnetek. Ellenkezőleg, hiszen nem vagytok nagymacskák, amelyekre vágyfokozóként hat már kilométerekről is a testszag. Az is lelombozhatja a másikat, ha az exedhez hasonlítgatod, vagy ha nem rá koncentrálsz teljes erőbedobással.

A vágyak felkorbácsolásával

Szuper ötlet, ha a Hancúr Párbaj erotikus társasjátékkal szeretnétek új színt vinni az intim együttléteitekbe. Ebben az esetben garantáltan nem akarja majd közben egyikőtök sem a telefonját bámulni, vagy like-okat nyomkodni a social media felületeken. Az érzéki kalandok közben sokkal hevesebben kell majd arra koncentrálnotok egymást egyre jobban felfedezve, hogy meg tudjátok őrizni az önkontrollt, és nehogy idő előtt túl forró hangulatba kerüljetek esetleg. Azért ugyanis “büntetés” jár. Ha a csodás beteljesülés azonban mégsem a játék végén jönne el, hanem hamarabb, akkor a vétkesnek a partner minden kívánságát teljesítenie kell. Persze észszerű határok betartásával, mert ugye a szexben az erőszakosság és az önzőség sem menő! Apropó, önzőség! A Hancúr Párbaj játékban is az a cél, hogy közösen jussatok el a csábítás és a vágy zónán át egészen a hancúr zóna végéig az érzékeitek felkorbácsolásával a tökéletes közös beteljesülésig.

https-hancurparbajhu-2024-aprilis-cikk3.jpeg

Játékos hancúrozással

A szerelmi együttlét intimitást követel, éppen ezért nem is tartozik senki másra. Az persze érthető, ha valaki a hagyományos keretekhez képest extrémebb dolgoktól indul be vagy jut el a csúcsra, de még az aktus előtt tisztázni kell ezt a másikkal. Így lehet majd minden félreértést és csalódást elkerülni.

Hidd el, senki sem tökéletes, te sem. Ha a másik testi adottságaira teszel kritikai megjegyzéseket az intim együttlét közben, az senki számára sem igazán motiváló. Sokkal jobb, ha inkább kreatív módon, játékosságot csempészel a légyottjaitokba. Hogy oldódjanak a gátlások és sokkal nagyobb élvezethez juthassatok mindketten, a Hancúr Párbaj társasjáték mindig kiváló választás.